Today's My Life.

Saturday, March 7, 2009

Pada hari ni sangat memenatkan dan enjoy gile. Nari macam biase aku pergi join budak-budak photografi 1 pergi buat outing. Memang penat gile melayan dorang tapi best. kalau aku x join pon aku nak buat ap kn??baik aku pergi jumpa lepak chill dengan dorang. So nak ikot kan nari memang aku nak drive pergi collage sebab takut-takut penat berjalan jauh. Tapi bile aku tengok meter minyak pulak tak mengizinkan boleh pulak da nak abes. so aku amik keputusan untuk naik bas je lah.


Nari Qiqi nak tengok poster teaser yang aku buat untuk event secretary. Aku ditugaskan untuk membuat poster yang agak gempak tapi simple untuk event dorang. nio merupakan kali pertama aku terima tawaran untuk membuat kerja-kerja membuat poster. So agak bangga la jugak sebab aku belum pernah dapat peluang untuk membuat semua ni. So thanks for member e-secretaryship because give me change to show my talent. Ni hasil kerja aku..

So nantikan poster yang sebenarnya akan datang dalam masa beberapa hari lagi...

Labels:

3 comments:

  1. kat sini lawa,


    kat dinding macam lain macam je beb?

  2. muhd epy says:

    tah ak pon xaw.
    mybe yg bcgrnd tu x jelas kot.. tu psl cm len..
    hurm..

  3. epy!
    talented kamu neyh!