0

Secalit rasa kecewa kenapa orang sekeliling sering memfitnah aku pelbagai tohmahan. Suka melaga2 nilai persahabatan. hurm itu lah yang terjadi pada diri aku sekarang ni. Kata aku membawa mulut itu ini. Mungkin aku ni terlalu banyak mulut. tu yang kena tohmah macam2. Aku senyap pon kena tomah jgk. kate aku itu ini...

Continue..

Filed Under:



Mungkin untuk entry kali ini mungkin agak jiwang sedikit. Apa yang aku nak katakan adalah hati aku sekarang ni ada rasa cinta dan ada rasa kecewa. Cerita nya begini. Aku ada rasa agak berkenan dengan seseorang. dy seorang yang gud looking and understanding. But dy sudah ada someone special in their life.Demi nilai persahabatan aku terpaksa dengan sedaya upaya tepis perasaan tu.. Dan seorang lagi juga baik, comel di mata aku, tapi aku takut jika aku bertepuk sebelah tangan. Sebab aku pernah merasainya. Mungkin aku sedar siapa diri ini. Mungkin juga aku belum layak untuk mencintai seseorang.

Continue..

Filed Under:



Dengan rasa besar hati nya aku nak letak kan video klip Lagu terbaru Taeyang yang ber tajuk I Need A Girl dengan kolaborasi G-Dragon. Selain daripada itu juga aku letak juga klip video lagu You're My. Lirik lagu ni sangat comel.hehe..Albumnya baru dikeluarkan semalam di pasaran Korea.

video
I Need A Girl



video
You're My

Continue..

Filed Under:

0

Continue..

Filed Under: