Assalamualaikum.
tahun ni genap 2 dekat aku celik mata kat buni allah nih.syukur alhamdilillah ak lahir dengan sempurna.tanpa cacat cela nya.tanpa penyakit yang serius dan yang paling penting ak dapat keluarga yang sangat best!!huhuhu.tanggal 23 ogos 2009 ni ak bakal ke tahap umur yang lebih dewasa iaitu 20 thn, hurm satu angka yang besar dan matang bagi org ramai.20 tahun memang da dewasa pon da tak layak nk gelar sweet 17 18 19 lg..hahaha. klo kawen da ok lepas da.ni ak nak kawen haha.awek pon tade nk kawen kje pon blom.haha.kali ni begitu istimewa birthday aku.cz buat pertama kali nya aku sambut nya dalam bulan ramadan. so sememamg nya x sambut la. cz ak x penah sambut po bday. even ng fmly.just hari jadi tu satu hari yang biasa tak pernah pon meraikan nye.ahh.. mls nak pikir la.huihu..tgok je la ap nk jd ahad nih.bye!!!

Continue..

Filed Under:


15 august 2009.

tarikh ni merupakan tarikh yang paling best.. cz buat kali kedua nya ak naik genting. klo dlu ak pg ng mkck aku.tapi sekarang ak naik genting ng member2huu..mama bg ak keizinan utk holiday sblum puasa.best nye.kami bertolak dr jb dl 2.30 pagi gtu.tp ak da kluar ruma dr pkol 9.00pm lg. cz ak kne mlyn perangai faeza yang angin je tak pasal2.x abes2 nk angin.tu je la.budus pny pompuan.haha..

kitorg sampai ke genting dalam pukul 8.30 pg. kami berehat siap kan diri kat R&R janda baik.(memang baik toilet dy setaraf kolej ak.) kitorang breakfast,mndi2 n what ever la.tapi malang nye ak x nmdi n gosok gigi.. hahaha.. bingai.bkn mls tp cm meleceh kn. cz mse kt jnda baik tu pnye la ramai umat yang berpusu2 ke toilet.hahahahaak just tuka baju an sembur kan wangian ke badan.part mulut ak mkn clorecs ecah puas2.hahahaha.so x risau la. mulut pon x busuk!!

dalam pukol 9 gtu kami sampai kt lobby skyway.kitorg naik cabel car ke theme park tuh..
huhuhu. .

video
kat cabel car

pnye la gayat!!da la ak nih penakut ap smgt ak still kuat..haha.jantung rase cm nak mati tgok bwh cz terlalu tinggi. ish. x dpt digambar kan.huhuhu..

sampai2 je kami beri taklimat suruh berjaga2.ye la klau mati dorg tanak tanggung so dorg ingt kn supaya pandai2 la jge diri huhuhu...



video
kat first world

bile sampai je kat puncak tuh kitorg terus pg hadap mainan yang ada.ok la. nk kate begitu best ak terhibur. hilangkan stress.yang paling aku excited dapat naik buai. huhu. pusing pny pusing naik peling kple otak ak nih. ak jerit puas2.hahaha..

Continue..

Filed Under:


Tak lama lagi aku akan lancarkan koleksi gambar terbaru yang aku shoot..so tunggu kan kemunculannya..

Continue..

Filed Under:


setelah beberapa hari aku x update blog nih.skrg ak nk amik kesempatan utk update blog kat kolej. wahaha. ye la klo kt cc kne bayar. so ak bt la kt kolej..huhu..dalam seminggu ni ak sangat penat dan macam2 xtvt. shooting la..bday party la..tu la ni la..huhu memenat kan. tp bagui ak yang bagi kepuasan bila dapat kredit cz ak ayu ng zack berjaya buat suprise bday party utk auji kat diva karaoke.sanagt seronok yang lebih seronok nye bile kami dapat satu kan balik mbe2 yang gado2.sekarang da ddk satu meja. and rapat2 balik.. uhu..sangat terharu..

Continue..

Filed Under: