Genting highland 1

Monday, August 17, 2009

15 august 2009.

tarikh ni merupakan tarikh yang paling best.. cz buat kali kedua nya ak naik genting. klo dlu ak pg ng mkck aku.tapi sekarang ak naik genting ng member2huu..mama bg ak keizinan utk holiday sblum puasa.best nye.kami bertolak dr jb dl 2.30 pagi gtu.tp ak da kluar ruma dr pkol 9.00pm lg. cz ak kne mlyn perangai faeza yang angin je tak pasal2.x abes2 nk angin.tu je la.budus pny pompuan.haha..

kitorg sampai ke genting dalam pukul 8.30 pg. kami berehat siap kan diri kat R&R janda baik.(memang baik toilet dy setaraf kolej ak.) kitorang breakfast,mndi2 n what ever la.tapi malang nye ak x nmdi n gosok gigi.. hahaha.. bingai.bkn mls tp cm meleceh kn. cz mse kt jnda baik tu pnye la ramai umat yang berpusu2 ke toilet.hahahahaak just tuka baju an sembur kan wangian ke badan.part mulut ak mkn clorecs ecah puas2.hahahaha.so x risau la. mulut pon x busuk!!

dalam pukol 9 gtu kami sampai kt lobby skyway.kitorg naik cabel car ke theme park tuh..
huhuhu. .

video
kat cabel car

pnye la gayat!!da la ak nih penakut ap smgt ak still kuat..haha.jantung rase cm nak mati tgok bwh cz terlalu tinggi. ish. x dpt digambar kan.huhuhu..

sampai2 je kami beri taklimat suruh berjaga2.ye la klau mati dorg tanak tanggung so dorg ingt kn supaya pandai2 la jge diri huhuhu...



video
kat first world

bile sampai je kat puncak tuh kitorg terus pg hadap mainan yang ada.ok la. nk kate begitu best ak terhibur. hilangkan stress.yang paling aku excited dapat naik buai. huhu. pusing pny pusing naik peling kple otak ak nih. ak jerit puas2.hahaha..

Labels:

1 comments:

  1. oi g genting x ajak hahahah