Bebelan aku

Thursday, May 28, 2009

wahaha..at last cuti jgk cosmopoint nih walopon da cume 2 weeks je..smlm 27/5/09 ak pg bangunan mahkamah buat pertama kali nya aku masuk jejakkan kaki kat bangunan tu..aku pg sne pon utk jmpe tuan jebat.. wahahaha..merupakn penaung iCon n mr ali president iCon utk bincang about our baby project.plan nye nk bt short film modelling show. and anything..macam2 la kitorang berbual2 pasal plan2 nih..lepas 1 jam stgh kitorhg lepak2. ak tros pg jpn utk amik ic ak yang 1 bulan yg lepas.Ic ak hilang sebab kne copet kat City Square. Cibai btol sape yang dok rembat tuh.So dengan bangga nya sekarang aku dah ad ic baru.. huhu.. muka baru and chip baru x pakai lg ic yg reput tuh..huhuhu..best2 ic baru..



then lepas aku dapat ic ak tros pg CS utk window shopping. dengan bangga nya sale kt jb da start huhu..so ap lg dengan galaknya ak heboh kn kt mbe2 yg sale da start cz time ni la ak nk belanja sakan. baju sume murah2 yang pntg next week ak nk pg shopping.. lps pnt window shopping mama msg aku yang baju raya da siap jahit dy suruh ak amik kt kedai lagi la semangat aku cz ak ak blom puase lg da siap bju raya.Tahun nih ak memang nk bersiap utk bju raya awal cz takot xad "dana" n takot kain ela habis.. so ak plan bt awal2 lg slamat..


Labels:

2 comments:

  1. mak aih, kau nak raya keling ke ape ni?

    Hahaha.

  2. muhd epy says:

    jahat la ko..